11 SM guldet

Igår simmade jag 200m bröstsim, och innan försöken hade jag redan bestämt att jag bara skulle simma det 1 gång. Det är bra träning men inte min favoritgren om man säger så..

Skärmavbild 2013-07-04 kl. 21.05.13
Foto: Bildbyrån Joel Marklund

Dock simmade jag en av mina två favoritgrenar idag istället: 50m bröstsim. I försöken hade jag 31,01 och det kändes ganska bra. Men att det skulle bli en tid under det svenska rekordet i finalen, det trodde jag inte. I finalen stannade klockan nämligen på 30,61. Väldigt kul såklart!
Alltså nytt svenskt rekord och mitt 11e individuella SM guld!!!

HÄR på SVT Play kan man även kolla in min intervju efter loppet om man skulle vilja se den.

Imorgon ska jag simma något jag simmar väldigt sällan, 50m frisim, ni bör nog kolla lite längre ner i resultatlistan om ni ska hitta mitt namn där 😉