Recovery och godis!

Nu börjar jag komma in i Aussie-life. Inte så stor skillnad mot hemma egentligen, ganska mycket äta-sova-träna. Dom tränar dock hårdare än vad jag är van vid. Dom kör tex alltid någon form av spec-serie varie pass, för mig alltså bröstsimsserie. Men än så länge har jag fått ta bort lite från varje pass för att hinna komma in i det hela. Men på måndag drar vi till Thredbo på höghöjdsläger och då får jag nog börja köra deras pass fullt ut.


Efter passen finns möjlighet till recovery-center, det är en massa olika pooler från ISkall till bubbelpoolsvarm, och i de varma finns massagestrålar. Kallbadet är väl inte något man längtar efter direkt, men det gör säkert sin nytta!


Igår efter middagen åkte jag och en annan utländsk tjej med några av de australiensiska tjejerna till ett supermarket och vi köpte en massa olika godis vad dom ansåg vara typiskt australiensiskt..
Här är lite av det vi köpte. Sen hade vi filmkväll och provade allting. Och kan säga att deras smaker är inte i svensk-klass om man säger så 🙂 Men Tim-Tams var riktigt gott, min favvo!

Imorse körde jag ett gympass och snart är det dags för lunch. Sen hade vi tänkt åka till stranden(2h bort) men det regnar så det blir att åka in till stan istället.