Föreläsning x 2

Det är lördag idag, jösses vad veckorna går. Tis-ons denna veckan kände jag mig lite småsjuk och tog det lugnt med träningen. På torsdagen kände jag mig frisk och köttade på med 3 pass igen, kanske inte det smartaste för på fredagen var jag lite hängig igen.
Och samma visa idag så vi får se hur jag mår imorgon om det blir någon tävling eller inte!

Idag har jag iallafall haft 2st föreläsningar. En i Sala för några av deras simmare, och det var roligt, hoppas dom tyckte det också 🙂 Sen vidare hem till Hedemora på Sport och Hälsomässan som tyvärr inte hade så många besökare men men det var roligt ändå!

Innan föreläsningen i Hedemora blev jag tilldelad ett pris från Folkarepriset, det fick jag för mina prestationer förra året. Ett gammalt mynt i en träram(tur man inte handlar med sånna längre då det vägde säkert 1kg). Mynten tillverkades förr i tiden på ett ställe i Avesta så det var därifrån detta kom. Kul med något annorlunda i pris-skåpet!