Framme i Canberra

Efter en resa på totalt ca 40h dörr till dörr var jag lite småtrött igår när jag kom fram.
Arlanda-London-Bankok-Sydney-Canberra, puuuh!

När jag landat på flygplatsen blev jag hämtad av tränaren här, Shannon, och jag fick en snabbguidning genom stan från bilen. Verkar vara en fin stad och såg ut att ha en del shopping, 🙂

Bor iallafall i ett slags korridorsboende, i ett litet rum på kanske 12kvm, ungefär som när jag bodde i korridor i Uppsala. En säng, ett skrivbord, ett kylskåp, garderober och ett handfat, that’s about it. Men det duger bra!


Mitt lilla rum


Såhär ser huset ut som jag bor i

Själva stället jag är på är ett universitetsområde, Australian Institute of Sports. Här både bor och tränar jag alltså. Dom har 2st 50m pooler, en ny och en gammal, husen bredvid varandra. Den gamla är i bättre skick än dom flesta 50m bassängerna i Sverige. Och en st 25m pool. Vad jag förstått tränar man alla pass i långbana förutom fredagar då man kör kortbana. Gymmet ligger i huset bredvid. Äter gör man både frukost, lunch och middag i en matsal, som har bjudit på bra mat än så länge!
Som ni förstår är det inte bara simmare här utan en massa andra sporter också, allt från rodd till bågskytte..


Matsalen