Jag byter klubb

Efter 7 år i Upsala Simsällskap har jag valt att byta klubb till SK Neptun i Stockholm

Min nya träningsbas är sedan början av september det nationella elit-centrat för simning, NEC på Eriksdalsbadet i Stockholm. Här tränar jag nu med flera andra landslagssimmare. Det känns som ett naturligt steg i min simkarriär att byta klubb då jag nu kommer att spendera mer tid i Stockholm.

110703sim

Jag vill passa på att tacka ALLA inblandade i Upsala Simsällskap för ett bra stöd under mina år som US simmare. Hos er började min elitkarriär och jag är stolt över att ha simmat både SM, EM, VM och OS som US simmare!

Jag vill även passa på att tacka mina sponsorer i Uppsala, Uppsala kommun, Uppsala idrottsförbund och alla andra som stöttat i min idrottssatsning.

Jag önskar Upsala Simsällskap och alla US simmare all lycka för framtiden!

——-

Samtidigt är jag glad över att presentera min nya klubb och mitt samarbete med SK Neptun
Jag ser fram emot en fortsatt satsning mot OS i Rio, dock med en ny färg på badmössan

SK Neptun Ro¦êd_300