Mare nostrum på ingång

Nu var det ett tag sen igen, ska bättra mig!

Förra helgen spenderade jag i Hedemora och blev kvar ända till onsdagen. Så det blev en helg med chill, grill, träning, sol mm. På torsdagen körde vi volleyboll, med elit+den sk. mästargruppen, i 2h istället för eftermiddagsträning. Det var kul och faktiskt jobbigt.

Eftersom jag var så länge i Hedemora har jag spenderat helgen i Uppsala. I fredags var jag och två kompisar ut och käkade och sen var vi och kollade på SATC2,  jag förstår inte hur alla rescencenter kan skriva att den är dålig för den var jättebra! Gårdagen bjöd först på sol i sunnersta och sen på grillkväll hos valpen+brorsa med ett gäng fd simmare.

Idag har jag packat väskan för imorgon drar jag iväg på Mare Nostrum. Första tävlingen för min del går i Barcelona onsdag-torsdag, sedan åker vi vidare till Canet där tävlingen går lör-sön. Ska bli kul att se hur formen är för nu var det ju ett tag sen jag tävlade.

Tar datorn med mig och om det finns internet lovar jag att hålla er uppdaterade!