Sammanfattning Dutch Open

Blev som sagt mest uppdateringar på twitter. Men här kommer en sammanfattning från tävlingarna i Holland:

100m bröstsim: Hade exakt samma tid i försök som i finalen, 1.07.88. Planen var att öppna lite fortare i finalen men jag blev lite lurad av tempot så märkte inte förrän vid 50 att jag hade öppnat för långsamt. Däremot hade jag en mycket bra andra 50a. Så nästa gång hoppas jag att jag lyckas med både en bra första och andra 50a. Kom 2a gjorde jag, även om tiden var det viktigaste.

50m bröstsim: Här hade jag hoppats på att gå under 31s, men klockan stannade på 31.12 i finalen. Här blev det seger!

Sammanfattning: Fick svar på att träningen verkar ha fungerat bra än så länge på säsongen. Det var även skönt att klara OS kvaltiden, men kvalperioden håller ju på till den 23e april och det gäller att man är rankad topp 2 för att få åka!


Foto: Joel Marklund, Bildbyrån