Bra träning och svensk julmat

Snart slut på denna träningsvecka. Ska snart bege mig till poolen igen för sista passet innan jul-ledigheten (ska simma en 50m bröstsim från pallen, äkta fartpass, klagar inte!).
Veckan startade som sagt väldigt tufft och fortsatte i samma spår, bra träning har det verkligen blivit!


Merinda och jag har haft några bra eftermiddagar. Bio och fixa naglarna, ungefär den ansträngningsnivån vi orkar med..


När jag var här i januari lärde jag känna en rodd-tjej som sen flyttade tillbaka till västra Australien. Men denna veckan har hon vart här i några dagar, så en eftermiddag följde jag med och kikade in vart och hur dom tränade.


Detta är min 3e gång här och jag har tidigare endast sett döda kängurus längs vägkanten. En biltripp senare till ett väldigt känguru-säkert ställe och jag hade plötsligt sett typ 20st. Äntligen!


Lisa Norden (Sveriges OS-hopp i triathlon) tränar också i Canberra. Så igår var jag hem till henne på julinspirerad svenskmiddag. Så nog fick jag lite svensk julmat även detta året, fastän jag är i Australien.


Några andra australiensare var också där, och dom gillade maten skarpt! Sill, köttbullar, pepparkakor och glögg gjorde succe!