Dubbla SM GULD

Dålig uppdatering av mig, men bloggen har inte prioriterats på sistone.. Nu är jag dock på banan igen, kan man väl verkligen säga.

Vi drog till Malmö 9e juli för träningsläger innan SM som gick 14-18juli. Mysiga dagar med träning, sol och bad, Danmarkstripp och shopping.

Avkoppling på Beddinge strand

Jag och världens bästa Emma i Danmark

Och SM är ju alltid roligt, men speciellt roligt blev det eftersom det gick så bra för mig. Simmade hem mina två första SM GULD: 50m bröstsim 31.49, och 100m bröstsim 1.09.31. Dessutom blev jag utsedd till dagens prestation när jag vann 50m och fick ta emot pris(lyxövernattning på valfritt Clarion med 3rätters middag) på lilla torget inne i Malmö, festligt!

Fick även en fin glaspokal

I måndags presenterades även EM truppen, och mitt namn fanns med! Så ingen semester än så länge utan nu väntar samling i Stockholm i helgen innan vi åker iväg på läger till Ungern(Eger) i några veckor innan själva EM drar igång i Budapest. 9-15 aug är alltså datumen ni ska bänka er vid TVn.. SKA BLI SÅ HIMLA KUL!

Jag ska hålla er uppdaterade under resans gång, so stay tuned!