Fint väder i Eger

Imorse simmade jag mitt sista f3(kondition) pass, och det gick riktigt bra måste jag säga!

Sen har dagen rullat på med strålande sol så det blev någon timmes vila vid poolen, världens bästa avkoppling. Följt av ytterligare ett simpass(kortare varianten för min del).

Bassängen vi tränar i ligger i ett område med massor av olika pooler, svavelbassäng, barnbassäng, lekbassäng, avkopplingsbassäng, sjöbassäng osv. Och idag var vi inte ensamma pga det strålande vädret. Det var kö för att komma både in och ut och folk trängdes på varenda liten gräsplätt(och asfaltsplätt också för den delen). Så idag fick vi försöka förklara för gubbar och tanter och barn att dom INTE skulle simma på våra banor. För man ser ju inte alls vilka banor som vi tränar på? Fullt med gula badmössor och tempot aningens högre än deras 🙂 Bara att gilla läget!

Jag, Bella, Sara och Nathalie gillar läget i vår fina trägård 🙂

Imorgon är vi träningslediga och ska åka iväg på en utflykt, spännande!