Hemma i kylan

Hade postat några till inlägg men dom hade ju tydligen inte publicerats, trök!

Jaja kan summera lite resultatmässigt:
Blev en 9e plats på 50m, tråkigt att inte komma till final när jag hade hoppats på att kunna göra snabbare! Men laddade om till 100ingen och efter lite shopping var jag på hyfsat humör igen.

Finalen, min första VM final, gick på lördagen och jag slutade på en 5e plats. Även där en bit över vad jag hade hoppats på. Men såhär i efterhand är jag ändå ganska nöjd med VM. 5a i världen är inte fy skam!

Det loppet jag var mest nöjd med var i försöken på 4*100 medleylaget där jag simmade på 1.04.46. Fick tyvärr inte ställa upp i finallaget för dom hade låst just bröstsimsplatserna dagen innan vilket jag tycker var konstigt och orättvist. Men nu har jag visat att det inte borde vara så i framtiden så vi får väl se vad som händer.

Hoppas alla fattar att jag inte kan vara på topp jämt, och nu har jag fattat det själv också. Bara att ladda om inför kommande säsong och nästa mål som blir långbane VM i Shanghai i sommar! 🙂 Ska bli kul!