Hemma i SWE igen

Så hade jag plötsligt 2 medaljer i resväskan, och nu har jag kommit hem till kära Sverige igen.

Kan inte summera EM på annat sätt än att säga att jag är så otroligt nöjd och glad! Allt annat har ni redan hört/löst så behöver inte säga mycket mer 🙂

Känns både bra och dåligt att vara hemma igen, saknar stämningen och alla fina människor. Men skönt att vara hemma igen och träffa sina nära och kära och även att ha lite semester på riktigt(=ingen träning).

Har fått mycket uppvaktning när jag kommer hem, och det är så kul! Tack alla vad gulliga ni är 🙂 Roligaste grejen var nog Karro som snott denna löpsedel från en kiosk, haha.

Idag har jag träffat lite vänner, tvättat och packat upp och om. Men även hunnit följa med en kompis på en hockeymatch, även där fick jag uppvaktning och gå ut på isen(är inte lika stabil på fruset vatten som i tinat kan jag lova!)

Imorgon drar jag och några simmare till Oslo, ska bli skoj! 🙂 See ya