SM dag 3

Ännu ett SM guld till prisskåpet, idag på 100m bröstsim!

Försöken: Ville simma ett fort lopp redan i försöken för att ta till vara på race-träningen. Kändes avslappnat och kraftfullt på samma gång. I mål på 1.06.83 ( splitt vid 50: 31.83) vidare till finalen som 1a.

Finalen: Allt eller inget var planen. Öppnade så sprintigt jag kunde på 30.66, höll ganska bra 3e längden men sen blev det lite jobbigt sista 25an 😉 Men i mål kom jag på 1.05.97. Skönt att simma under 1.06 och hålla både Becca och Joline bakom mig!


Foto: Håkan Fredriksson
Jag under final-loppet


Foto: Håkan Fredriksson
Jag efter målgången

Nu sitter jag i bilen på väg till Dalarna. Skulle ha simmat 50m frisim i morgon men valde att stryka mig. Ska hem och ladda batterierna inför kommande tävling i Holland fredag-söndag nästa vecka! 🙂