SM guld 50m bröstsim


Foto: Håkan Fredriksson

SM guld nr 3 i långbana för min del!
Var förvånad redan i morse när jag simmade på 31.25 och tyckte det var en bra tid för nu. Rebecca simmade fort och slog nytt mästerskapsrekord på 31.03.
Så till finalen taggade jag till lite extra och simmade ännu snabbare, 30.98 blev sluttiden, endast 3/100 över mitt egna svenska rekord. Jätteglad! 😀

Måste även berätta om inmarschen. Jag stod och kollade på ryggsimsfinalen och sen B-finalen på 50 bröst och sen hörde jag bara att det var dags för inmarsch i våran gren. Så jag började traska på, taggad till musiken och lite inne i min egen värld, och märkte efter ett litet tag att jag visst gick på fel sida staketet. Pinsamt, haha!

I morgon väntar en liten udda gren för mig, nämligen 50m frisim. Ska bli kul, hoppas jag tar mig framåt för jag kan inte minnas när jag simmade 50fr i långbana senast! Nu är det snart sovdags, godnatt!