Världen är liten

Sista dagen på tävlingen. Jag har simmat 200m bröstsim 2 gånger idag, puuuh, inte varje dag man maxar 400m bröstsim hehe! Slutade som 6a på en tid som inte var bra, men simningen kändes bättre nu än vad den gjorde på 100m, så det var ju skönt.

Har varit i simhallen hela dagen så kan tyvärr inte berätta om något skojjigt vi gjort. Kan däremot berätta om en sjuk sak:

Igår när jag och Emma hade gått på stan hela dagen valde vi att gå in och köpa en glass i nån gränd. Framför oss i kassan såg jag en tjej som hade ett kort med en svensk flagga i plånboken. Sen kollade jag på hennes väska och såg att det var ju en sån som jag hade kollat på i en affär i Uppsala men som en tjej hann ta precis innan mig. Sen när hon vände sig om såg jag att det var HON. Var tvungen att gå fram och fråga om hon kom från Uppsala, det gjorde hon och vi båda tyckte allt var rätt sjukt och började skratta! Men sen: idag när vi satt på en restaurang och åt lunch en bra bit från där vi köpte glassen, gick hon förbi utanför fönstret!!! Vi vinkade och hon blev lika förvånad som oss. Världen är liten!

Nu blir det film innan sovdags, vårat plan går klockan 7 imorgon bitti. Natti followers 🙂