VM 100 bröstsim

Då var det första loppet avverkat.

Försöken började bra för mig, säsongsbästa med nästan 4 tiondelar, 1.07.8
Och jag hade nog den bästa starten i mitt liv så det var en bra känsla genom hela loppet!

Laddade om inför semifinalen och kände mig bra och gjorde en till grym start under insimningen.
Sen när jag väl skulle dyka i på semifinalsloppet så blev starten alldeles för djup och jag fick verkligen kämpa igång dom första tagen. Hade en dålig känsla med mig hela loppet och tiden i mål var inte så bra. 1.08.0
Hamnade på en 11e plats, det var i och för sig bättre än vad jag låg rankad innan (16e). Och jag lyckades att inte bli stressad utan kunde hålla längden i mina tag, och det är vad jag jobbat på under året.

Kände mig ändå ganska stark i simningen så nu lägger jag 100m bakom mig och fokuserar på 50m (och eventuellt 4*100 medley) på lördag! Ladda ladda!